Esküvőre készülőkne

2019.02.13. 07:25

Szombaton kora délutántól várja az érdeklődőket a Velencei esküvőkorzó

Kiderül, milyen lehet egy velencei-tavi körpanorámás esküvő, mi jöhet a nászút után, és milyen lesz az idei esküvőiruha-divat.

S. Töttő Rita

A Velence Korzón megrendezendő program fő szervezője, Igari Balázs esküvőmentor így mesélt a terveiről:

– Sokkal több, előremutatóbb rendezvény lesz ez a manapság oly divatos es­kü­vő­kiállításoknál. A szórakoztató programok és az esküvőtervezéshez kötődő szolgáltatások mellett jegyeseknek szóló, a sikeres házasság és a családtervezés témáját felölelő előadások, a családtámogatási rendszert, a gyermekvállalás fontosságát, illetve a házasságkötés jelentőségét taglaló informatív workshopok jelentik majd a hozzáadott értéket ezen a napon. A magyar értékeket azonban az esküvői ruhák vonalán is szeretnénk megjeleníteni, ugyanis itt magyar dizájnerek alkotásai kapnak helyet.

Az esküvőkorzó magában foglal majd egy esküvői kiállítást és egy pároknak szóló kulturális szórakoztató programot. A Velence Korzó alsó szintjén, valamint az első emeleten közel 50 szolgáltató mutatkozhat be. A sikeres házassággal és családalapítással kapcsolatos színpadi programok, előadások színesítik majd a programpalettát, a korzó dísztermében pedig kiderül, milyen is lehet itt egy körpanorámás esküvő. A belépés díjtalan, a tombolából befolyt összeget pedig a „Velencei és Velencei-tó környéki nagycsaládosokért és rászoruló családokért” Alapítvány javára ajánlják fel.

Vezető képünk illusztráció!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában