Roland nem vacillált

2019.01.02. 07:00

Elsején hajnali négy óra öt perckor született Fejér megye első babája

Ha az év elsőszülöttje díjat versenyben lehetne elérni, akkor nyugodtan elmondhatjuk, hogy megyénkben izgalmas csata volt.

Nagy Zoltán Péter

Ő Bokor Roland, Fejér megye 2019-es elsőszülöttje, aki mellesleg nyugodt, s már így ifjan is elégedettnek tűnik – hanyag eleganciával és végtelen türelemmel fogadta a Fejér Megyei Hírlap fotóriporterét

Fotó: Nagy Norbert / Fejér Megyei Hírlap

Székesfehérváron a szilveszteri őrület kellős közepén érkezett a kórház szülészetére egy anyuka, ám az ifjú jövevény nem akarta kivárni az éjfélt, és vele az új évet – bő fél órával 2019 előtt megszületett a baba. Innentől három órán át csend volt szülés terén. Ám fél négy után szinte egyszerre indultak meg a fájások Pusztaszabolcson és Székesfehérváron. A szabolcsiak Dunaújvárosban, a fehérváriak Székesfehérváron keresték meg a kórházat.

Ő Bokor Roland, Fejér megye 2019-es elsőszülöttje, aki mellesleg nyugodt, s már így ifjan is elégedettnek tűnik – hanyag eleganciával és végtelen türelemmel fogadta a Fejér Megyei Hírlap fotóriporterét
Fotó: Nagy Norbert / Fejér Megyei Hírlap

 

Az utóbbiak háromnegyed négykor indultak el a kórházba Maroshegyről. – Az indulás nem volt túl egyszerű, mert az egyik autónk akkumulátora lemerült, ezért nem indult, a másiknak a kulcsát otthon hagytam, így édesanyám ugyancsak nehezen induló autójával száguldottunk a szülészetre – mesélt Bokor apuka a nagy rajtról. Négy órakor már a kórházban voltak, és öt perccel később magukhoz ölelhették Rolandot, második gyermeküket. Ő, Bokor Roland lett Fejér megye elsőszülött gyermeke 2019- ben, aki 4 óra 5 perckor született Székesfehérváron, 2940 grammal.

 

A bátyja, a kétéves Szabolcs még csak telefonos képen látta ifjú öccsét. A szülők úgy tervezik, hogy három gyermekük lesz, s ezért mindent el is követnek. A Bokor családnak nem kell az autók miatt aggódnia, mert az édesapa műszaki ember, s ígéretet tett, hogy a négykerekűek körmére néz, ha lesz egy kis szabad ideje. A kis Rolandnak ugyan még nincsenek ilyen gondjai, de a majdan kinövő fürtjeit édesanyjára bízhatja, aki fodrászkodik, ha éppen nem szül. Ám korábbi történetünket azért tisztességgel fejezzük be! A pusztaszabolcsiak 6 óra 20 perckor küzdöttek meg a szüléssel Dunaújvárosban, ugyanis ekkor született meg Németh Dominik Dávid, aki Fejér megye második újszülöttjeként jött a világra 2019- ben. Sportos nyelvvel élve: szép és nemes verseny zajlott a megyében, ilyenre lenne szükség minél többször!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában