hagyományteremtő jelleggel

2018.11.08. 16:30

Jótékonysági futást rendeznek pénteken a Bregyóban

A sport összeköt! – elnevezésű szlogennel szervez hagyományteremtő jótékonysági futást péntek délután a Dávid Kornél Kosárlabda Akadémia Alapítvány.

feol.hu

Forrás: Shutterstock

A Teljes Élet Szociális Alapítvány támogatására rendezik az őszi futást. Az alapítvány egyébként több évtizede működtet tábort mozgás- és halmozottan sérült fiatalok számára Söréden. Székesfehérvár sportegyesületei is csatlakoznak a kezdeményezéshez, valamint a futáson indulnak a fent említett táborban dolgozó gondozók és gondozottaik is.

A pénteki jótékonysági sportdélután kezdetét 16 órára hirdetik a LED óránál, ezután a résztvevők elhelyezhetik adományaikat.

A mezőnyt dr. Cser-Palkovics András polgármester, Dr. Csada Imre kuratóriumi elnök és Dávid Kornél elnök rajtoltatja el.

A rendezvényt rossz idő esetén is megtartják. További információt kérni, illetve jelentkezni Nagy Krisztinánál lehet a 20/978-0404-es telefonszámon – írja közleményében az ÖKK.

Vezető képünk illusztráció

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában