Fesztiválhangulatban

2018.07.16. 09:30

Nem először zenélt a Honeybeast az EFOTT Fesztiválon

A Honeybeast zenekar énekesnőjével, Tarján Zsófiával beszélgettünk. Nem először zenéltek az EFOTT fesztiválon.

Sándor Tamara

A Honeybeast évente százhúsz koncertet is ad

Fotó: Sándor Tamara / Fejér Megyei Hírlap

Visszatérő fellépők, ez már a második alkalom, hogy meghívták őket. – Nagyon szeretek fesztiválokon előadni, mert ez a pörgés kihozza belőlem a rockeresebb énemet, és a konferálásban is jobban elengedhetem magam – mondta Tarján Zsófia. A koncerten olyan dalokat is előadtak, amelyeket a rádiókban nem játszanak, de rengetegen kívülről tudták, ami megdöbbentette őket. A közönséggel egy játékosabb dolgot is kipróbáltak: az egyik zeneszám közben leültették őket a földre.

A Honeybeast évente százhúsz koncertet is ad
Fotó: Sándor Tamara / Fejér Megyei Hírlap

– Közönség és közönség között is van különbség, az itteniek nagyon együttműködők voltak, ezáltal a hangulat is felemelő volt – tette hozzá. A koncert után még belefért az is, hogy bulizzanak kicsit, de csak mértékkel, mert másnap újabb fellépés várta őket. Az énekesnő hozzátette, jelentősen befolyásolják az életüket a koncertek és az, hogy mindig a legjobb formájukat kell hozni. Az ilyen pozitív tapasztalatok miatt azonban teljes mértékben megéri csinálni. A koncertek mellett számos program várta a fesztiválozókat. A viharfelhők eltűntek az égről, így a strandot is ellepték a fürdőzők.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában