Közösségi tér

2018.07.24. 08:30

Gasztroudvart hoztak létre Szárazréten

Olyan közösségi teret hoztak létre Szárazréten, ahol akár nagyobb társaságok is méltó körülmények között sütögethetnek, tölthetik el szabadidejüket. A gasztroudvar első kemencés étke a közösségi ház színházi előadására gyakorló csapatnak készült hétfőn.

S. Töttő Rita

Schulman Csaba, a kemence építője és Szigli István képviselő

Fotó: Pesti Tamás / Fejér Megyei Hírlap

Takaros kemencék, modern feldolgozórész és kényelmes társasági tér készült a feketehegyi közösségi ház mellett, ahol mostantól a szárazréti családok és baráti társaságok is méltó körülmények között tölthetik el szabadidejüket.

Schulman Csaba, a kemence építője és Szigli István képviselő
Fotó: Pesti Tamás / Fejér Megyei Hírlap

Szigli István, a terület önkormányzati képviselője büszkén mesélt az ötmillió forintos önkormányzati támogatásból megvalósult gasztroudvarról:

– Két kisebb kemencét építtettünk, emellett van grillező, sparhelt és süllyesztett szalonnasütő is. A kinti részen kivilágított mosogatórész segíti az ételkészítést, de van egy előkészítő munkaterületként funkcionáló faház is – sorolta a képviselő.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában