Kalandos beszámoló

2018.05.25. 11:12

Vadregényes Rám-szakadék – Kirándultak a cecei diákok

Az általános iskola nyolcadikos diákjai a Pilis-hegységbe kirándultak. Dobogókő és Dömös között a Rám-szakadék kalandos útja várt rájuk.

V. Varga József

A vadregényes Rám-szakadéknál túráztak Fotó: Király László

A mintegy 10 kilométeres túrára nem csak lelkileg, de fizikailag is készültek – számolt be a várva várt kirándulásról Jobban Márton 8.a osztályos tanuló. A buszon zenét hallgattak, beszélgetéssel és karaoke-val múlatták az időt, majd a Duna kanyarulatának szépségben gyönyörködtek. A gyalogtúra egy köves úttal kezdődött, majd egyre meredekebb helyek következtek. Mellettük patak csorgott, köveken és farönkökön keltek át a túlpartra.

A vadregényes Rám-szakadéknál túráztak
Fotó: Király László

Az egyik legizgalmasabb rész a létráknál várt rájuk, mellettük kisebb „vízesés” zúdult alá. Az erdei séta után a varázslatos Dobogókőnél és a Rám-szakadéknál fantasztikus látvány tárult eléjük. Megérte… A visszaúton sárba ragad cipőkről, a fagyizás élményeiről, a látnivalókról diskuráltak a diákok, csoportképeket és szelfiket bogarásztak, sztorizgattak. Mikor jövünk vissza? – kérdezgették többen is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában