gratulálunk

2018.03.14. 21:32

Kiemelkedően munkálkodó embereket díjaztak Ercsiben

A március 15-i ünnep alkalmából adták át Ercsiben az önkormányzat kitüntetéseit szerdán.

Bokros Judit

Fotó: Nagy Norbert

Az Eötvös József Művelődési Házban az Eötvös József Általános Iskola diákjai és tanárai adtak lendületes, látványos műsort, megidézve az 1848-as, valamint az utána következő eseményeket. Ezután Galambos Dénes országgyűlési képviselő szólt a hallgatósághoz, a forradalom különleges voltát méltatva.

Fotók: Nagy Norbert

Az önkormányzati kitüntetéseket Balázs Mária, a humán bizottság elnöke és Győri Máté polgármester adta át. Közművelődési Díjban részesült Murzsa Renáta. Gyermekekért Díjat kapott Benedekné Szegedi Erika. Közszolgálati Díjat vehetett át Csonkáné Lakatos Erzsébet. Közegészségügyi Díjban részesült Padosné Jankovich Terézia Mária. Kiváló tanuló, kiváló sportoló Díjat kapott Magyar Bence.

Fotó: Nagy Norbert

Az ünnepségen köszöntötték a díszdiplomás pedagógusokat is, ők: Hérák Jánosné gyémántdiplomás pedagógus, Csepi János gyémántdiplomás pedagógus, Gáspár Tiborné vasdiplomás pedagógus és Gulyás Imréné rubindiplomás pedagógus.

A díjazottak Fotó: Nagy Norbert

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában