Idősek

2018.01.30. 20:45

Felhívás emlékdiploma iránti kérelem benyújtására

A megyeszékhely önkormányzata kéri azokat a nyugdíjas pedagógusokat, akik diplomájukat 50, 60, 65, 70, illetve 75 éve vették át, nyújtsák be emlékdiploma iránti kérelmüket.

FMH

Régi hagyomány, hogy az emlékdiplomákat ünnepélyes keretek között adják át a pedagógusoknak. Kérik azokat a székesfehérvári közoktatási intézményekből nyugdíjba vonult pedagógusokat, akik emlékdiploma iránti kérelmük intézéséhez segítséget kérnek, hogy február 28-ig jelentkezzenek a Polgármesteri Hivatal Személyügyi Irodájában, Mazzag Károlynénál, személyesen, ügyfélfogadási időben vagy telefonon : 22/537-189

A kérelemhez szakmai önéletrajz, az eredeti diploma másolata, a munkaviszony igazolása, a személyigazolvány-, valamint az adó- és TAJ kártya másolata kell. Ha a kérelmezőnek már van valamilyen fokozatú emlékdiplomája, akkor a munkaviszony igazolására elég az emlékdiploma fénymásolata.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában