Versmondó verseny

2017.12.08. 19:12

Térségi mesés varázslat

Immár kilencedik alkalommal szervezte meg és adott otthont a soponyai Zichy János Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola annak a nagy mesemondó versenynek, ahol 22 környékbeli és helyi alsó tagozatos tanuló kalauzolta el a hallgatókat a magyar népmesék csodálatos világába.

Hollósi Lászlóné

A nagy térségi mesemondó verseny ügyes (és boldog) helyezettjei

Fotó: az iskola

A résztvevőket furulyaszó köszöntötte, majd a népmesék szépségéről hallhattak néhány gondolatot a jelenlévők. A zsűri teendőit Szecsődi Józsefné nyugdíjas igazgató, Bognár Miklósné címzetes óvodavezető, Balogh Istvánné, az Őszi Napsugár Nyugdíjasklub vezetője, Csányi Tiborné magyartanár, Faludi-Pál Judit óvodavezető és Szabó Ágnes védőnő látta el.

A következő eredmények születtek: 1-2. osztályos kategóriában az első helyen Juhász Dorina (Sárosd) végzett, a második Bencze Katalin (Soponya), a harmadik helyezett pedig Bogács Vivien (Sárosd) lett. Különdíjban részesült Zsobrák Botond (Tác).

A nagy térségi mesemondó verseny ügyes (és boldog) helyezettjei
Fotós: az iskola

3-4. osztályos kategóriában elsőként Fathy Sawsan (Soponya), majd Trenka Emma (Tác) és Kőszegi Brigitta (Káloz) állhatott a dobogóra. A különdíjat Véninger Benedek (Sárosd) kapta. A diákok emléklappal és ajándékkal tértek haza.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában