Jubileum

2017.11.19. 18:59

A 125 éves óvoda történetéről is hallhattunk az adonyi ünnepségen

Az óvoda épülete ezúttal szombaton sem volt üres, mivel ott ünnepelték meg az intézmény fennállásának 125. évfordulóját.

Bokros Judit

A Hóvirág óvoda csoportjai adtak műsort

Fotó: Pesti Tamás

Az Adonyi Hóvirág Óvoda 125 éve, éppen novemberben nyitotta meg kapuit a kisgyermekek előtt. Ez alkalomból szerveztek jubileumi ünnepséget, amelyen a régi és a jelenlegi dolgozók együtt idézték föl a múltat.

Steinmann Katalin köszönti Szabó Ferencné Ilát
Fotós: Pesti Tamás

A megjelenteket Steinmann Katalin óvodavezető köszöntötte, majd Szabó Ferencé, Ila néni idézte föl az intézmény történetét a népes hallgatóság előtt. Érdekes volt hallani a nevelés kezdeteiről, amikor még apácák foglalkoztak a kicsikkel, s megtudni, hogyan alakult ki a mai óvoda, amelyben jelenleg több mint 130 gyermeket látnak el.

A Hóvirág óvoda csoportjai adtak műsort
Fotós: Pesti Tamás

A beszédek után a köszönetek ideje jött el, jelképes ajándékokkal, majd az ovisok adtak műsort és fogadás is volt. A csoportszobák egyikében óvodai tablókat, egy másikban pedig régi játékokat állította ki az évfordulóra.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában