kigyulladt a garázssor

2019.04.23. 07:20

Hét garázs és négy személyautó égett Kápolnásnyéken

Hétfőn este kigyulladt egy garázssor Kápolnásnyéken, a Bartók utcában.

Katasztrófavédelem, E. Várkonyi Péter

Fotó: Koppán Viktor Dávid / Fejér Megyei Hírlap

Tűz keletkezett egy garázssoron, Kápolnásnyéken, a Bartók utcában. Hét garázs és bennük négy személygépkocsi is égett.

Lakóépületekre nem terjedtek át a lángok, amelyeket a székesfehérvári és a pusztaszabolcsi hivatásos, valamint a pázmándi és a velencei önkéntes tűzoltók oltottak.

Fotó: Koppán Viktor Dávid / Fejér Megyei Hírlap

Frissítés

Rejtélyes tüzek foglalkoztatják a Fejér megyei Kápolnásnyéken, a Bartók utcában lakókat. Először idén, január első napjaiban kapott lángra a 45. számú házsor garázsainak többsége.

Az épület tűzzel együtt a garázsban tárolt gépkocsik is meggyulladtak. Most húsvét hétfőn a késő esti órákban szintén a tűzoltókat kellett riasztani, mert ismét lángra kaptak a közelmúltban felújított garázsok. Ezúttal négy gépkocsi semmisült meg, valamennyi a lángok martaléka lett. Több mint 20 tűzoltó érkezett, öt járművel – ebből kettő Pázmándról – az oltásra. Keményen dolgoztak az önkéntes pázmándi, a hivatásos székesfehérvári, és pusztaszabolcsi őrs, valamint a velencei önkéntes tűzoltók. Több órán át tartott a lángok megfékezése. Az elsődleges információk szerint a garázsok mögötti farakás kapott lángra, elég rejtélyes módon. Innen terjedt át a tűz a tetőszerkezetre, majd a garázsokra. Szándékos gyújtogatásra gyanakszanak a gépkocsi tulajdonosok, akárcsak az év elején.

Egy autós két hete vette át új autóját, mert januárban totálra égett a járműve. Most, két hét után ismét megsemmisült ez a tűzben. Két személyautót kimentettek még idejében, egyet csaknem megmentett a tulajdonosa, de amikor ki akart állni a garázsából, rádöbbent, hogy a váratlan hír és nagy kapkodásban a slusszkulcsot otthon felejtette. A kis Polóból csak a fémváz maradt meg..

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!