8123-as főúton

2019.06.14. 15:37

Halálos baleset: összeütközött két autó Zámoly és Fehérvár között (frissítve)

A baleset miatt teljes szélességében zárják a rendőrök az útszakaszt Zámoly felé.

police.hu

Fotó: police.hu

Eddig tisztázatlan körülmények között pénteken 15 óra körüli időben a 8123-as főút 6. kilométerszelvényében, Zámoly felé egy autó a fának csapódott. A baleset következtében az autóban utazó két személy az elsődleges információk szerint súlyos sérüléseket szenvedett – írja a police.hu.

A mentés és helyszínelés idejére a balesettel érintett útszakaszt a rendőrök teljes szélességében lezárták. Kérjük, hogy az arra közlekedők kerüljék el az adott útszakaszt és a megváltozott forgalmi rend szerint fokozott figyelemmel közlekedjenek!

Legfrissebbek a helyszínről

Az eddig rendelkezésre álló információk szerint két autó ismeretlen körülmények között összeütközött, majd az egyik autó az árokba, és az út mellett található fának csapódott.

Fotó: police.hu

A balesetben a járművet vezető férfi olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. Utasa súlyos sérülést szenvedett – közölte a rendőrség.

19:08 – Újra járható a 8123-as út

A rendőrségtől megtudtuk, hogy a helyszínelés véget ért, az út ismét teljes szélességében szabad.

Fotó: police.hu

A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság büntetőeljárás keretében vizsgálja a baleset körülményeit.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!