Eltűnt

2024.06.06. 13:08

Segítséget kér a rendőrség - Tóth Andrást keresik!

A Székesfehérvári Rendőrkapitányság a lakosság segítségét kéri Tóth András székesfehérvári lakos eltűnése ügyében – olvasható a police.hu felhívásában.

Kecskés Zoltán

Tóth András székesfehérvári lakost keresik.

Fotó: Police.hu

Mint azt a közleményükben írják, a 15 éves fiú a jelenlegi adatok alapján 2024. május 28-án a székesfehérvári gyermekotthonból engedély nélkül távozott, azóta ismeretlen helyen tartózkodik. A felkutatására tett rendőri intézkedések sem vezettek eredményre. A fiatal körülbelül 165 cm magas, rövid, barna hajú, barna szemű, vékony testalkatú. Eltűnésekor világosszürke farmer nadrágot, fekete és világosbarna melegítő felsőt és fekete edző cipőt viselt.

A Székesfehérvári Rendőrkapitányság munkatársai kérik, hogy aki a képen látható Tóth Andrást felismeri, vagy jelenlegi tartózkodási helyére vonatkozóan információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a rendőrkapitányságon, vagy hívja a 06-22-541-600-as telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, vagy a 112-es díjmentes segélyhívó számon!
 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!