Tűz

2024.02.23. 16:35

Nagy terület áll lángokban a 81-es főúttól nem messze (videó) - FRISSÍTVE

A Fehérvárcsurgóhoz közeli területen nagy kiterjedésű tűz látható melyből hatalmas gomolygó fekete füst száll fel az ég felé egészen Mórig.

Palocsai Jenő

Fotó: Konrád Klaudia / FMH

A móri önkormányzati tűzoltóság is a helyszínre sietett bízva abban, hogy idővel meg tudják fékezni a lángokat. Még nem tudjuk pontosan hogy mi ég, de mielőbb megpróbáljuk felvenni a kapcsolatot a Katasztrófavédelem szóvivőjével. 

Olvasónk hívta fel a figyelmet, hogy hatalmas tűz pusztít Mohánál, egész pontosan az Alcufer telephelyénél. Olvasónk információja szerint házméretű faaprítékot gyűjtöttek össze, ami nagy valószínűséggel az esőktől és a hatalmas méret miatt öngyulladt. A faaprítékot eloltani nem a legegyszerűbb feladat.

 

Fotó: KZSV

Helyszín videónkat IDE KATTINTVA tekinthetik meg! 

Frissítés 16:48

Utolértük a Katasztrófavédelem szóvivőjét a Fehérvárcsurgó melletti tűzzel kapcsolatban, aki az alábbiakról tájékoztatott:

– Moharakodó ipartelepen ég a bontásból visszamaradt műanyag- és gumidarálék – mondta Szabó-Bisztricz Anett.

A századost arról is megkérdeztük hogy vajon hogyan tud meggyulladni egy ilyen halom, illetve hogy milyen szereket riasztottak?

– A tűz kialakulásáról még nincs információ. Az oltásban részt vesznek a székesfehérvári és a kisbéri hivatásos tűzoltók, de küzdenek a lángokkal a móri önkormányzatiak is, emellett érkezik egy vízszállító is, miközben a műveletet a KMSZ irányítja.

Fotó: PJD / FMH

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!