Gyilkosság

2024.02.24. 17:00

Holttest az M7-esen: ki gyilkolta meg a férfit?

Tavaly szeptemberben adta hírül a rendőrség, hogy egy férfi holttestét találták meg az M7-esen. A címben vázolt kérdés - a nyilvánosság számára - egyelőre válasz nélkül marad. Amit már akkor tudni lehetett: gyilkosság történt. A nyomozás pedig még mindig tart.

Feol.hu

Fotó: police.hu

A rendőrség közlése nyomán írtuk meg akkor, hogy "a Fejér Vármegyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába 2023. szeptember 6-án 9 óra után pár perccel tettek bejelentést arról, hogy az M7-es autópálya Balaton felé vezető oldalán, Martonvásár térségében  – a sztráda melletti fás-bokros területen - egy férfi holttestet találtak. A Fejér Vármegyei Rendőr-főkapitányság büntetőeljárás keretében vizsgálja a haláleset körülményeit."

Október elsején a police.hu alapján a Feolon is megjelent a felhívás: jelentkezzen a rendőrségen az, aki információval rendelkezik az esettel és a rejtélyes körülmények között elhunyt férfivel kapcsolatban, vagy gyanús dolgot látott a holttest megtalálását megelőzően. (Még pontosabbá téve az információt, miszerint: szeptember 5-ről 6-ra virradó éjszaka az M7-es autópálya 28-as kilométerszelvényben, a Balaton felé vezető oldalon, a Martonvásár térségében kialakított műszaki öböl és kerítés közötti területen bukkantak rá a férfire). 

"A rendőrök emberölés miatt indítottak nyomozást, és most azt kérik, hogy aki a fenti időpontban gyanús, vagy félreállt autót látott a Tárnoki pihenőtől nagyjából 1,5 kilométerre, vagy információja van a gyilkosságról, az tegyen bejelentést." - adtuk hírül.

Kíváncsiak voltunk, történt-e fejlemény az ügyben? Lezárult-e a nyomozás? Lehet már tudni, mi történt a férfivel? Elkapták-e az elkövetőt? 

A sajtószolgálat az alábbiakat közölte a feol.hu érdeklődésére: "tájékoztatjuk, hogy az ügy kapcsán indult büntetőeljárás válaszadásunkkal egyidejűleg is folyamatban van, ezért a nyomozás érdekeire tekintettel bővebb tájékoztatást adni nem áll módunkban."

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!