Rendőrkézen a gázoló: áthajtott a saját apja lábán

2023.12.22. 17:30

Elfogták az ámokfutót, aki szándékosan hajtott autójával az utcán csoportosuló emberek közé

Egy szívszorító incidens után hihetetlen gyorsasággal cselekedtek a Fejér vármegyei rendőrök: mindössze egy nap alatt sikerült elfogniuk a ráckeresztúri gázolót, aki szándékosan rontott az emberekre.

Hajdú Marianna

Fotó: Illusztráció/pexels.com

A Fejér Vármegyei Rendőr-főkapitányság közösségi oldalán értesülhettünk arról a hátborzongató eseményről, amely Ráckeresztúron történt. A városban, a Csokonai Mihály utcában, egy családi vita után egy 37 éves helyi lakos döbbenetes cselekedetre szánta el magát: Úgy döntött, feszültségét az utcán sétáló ártatlanok közé hajtva vezeti le. 

Fotó: Fejér Vármegyei Rendőr-főkapitányság Facebook oldala

Ez a borzalmas tett nem sokon múlt, hogy tragédiával végződjön. A sebesen száguldó jármű elől majdnem mindenki el tudott ugrani, ez alól csak a sofőr édesapja volt a kivétel, akinek az ámokfutó keresztülhajtott a lábán. A gázoló, szemrebbenés nélkül hagyta el a helyszínt, nem törődve az általa okozott sérülésekkel. A rendőrség azonban nem hagyta annyiban az esetet. Az elfogatóparancs kiadását követően, a Fejér vármegyei nyomozók példás gyorsasággal és hatékonysággal dolgoztak, ami eredményeként már a következő napon sikerült kézre keríteni a gázolót.

A nyomozás során kiderült, hogy az elkövető édesapjának is súlyos sérülést okozott. A gyanúsított, M. Zoltánt őrizetbe vették és a rendőrség a letartóztatását kezdeményezte.


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!