Vigyázat!

2023.10.10. 09:51

Ne kiránduljanak ezen a területen - kéri az erdészeti igazgatóság!

Október 20-ig, azaz jövő hét péntekig erdőlátogatási korlátozásra kell számítani a Lovasberény környéki erdőkben. Az erdészeti gazdálkodó felhívja a figyelmet: rendszeres vadászat folyik a területen. Íme a konkrét időpontok és helyszínek.

S. Töttő Rita

Fotó: Igazgatóság

A Budapesti Erdőgazdaság Zrt. Lovasberényi Erdészeti Igazgatósága tájékoztatása szerint október 20-ig a kezelésébe tartozó erdőterületeken rendszeres vadászati tevékenységet folytat. Jövő hét péntekig tehát minden nap délután 16 óra és másnap reggel 9 óra között óvatosságra intik az erdőjárókat! Sőt, kifejezetten kérik, hogy a megadott időintervallumban senki ne tartózkodjon az érintett erdőterületeken. A korlátozás ideje alatt még a kijelölt turistautakra sem mehetnek a kirándulók.

A megadott térkép szerint a vadászattal érintett területbe beletartozik a Magos-kő körüli terület, Nadap határáig az erdő, valamint a pákozdi Ingó-kövek határáig jelölt rész.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!