Tragédia a Szepesi utcában

2023.09.10. 09:44

Halálos baleset Székesfehérváron (frissítve)

A szerkesztőségünkbe érkezett információ szerint vasárnap reggel Székesfehérváron, a Szepesi utcában tragikus baleset történt. Az idős sofőr életét vesztette.

Hajdú Marianna

Fotó: Illusztráció / Shutterstock

A szerkesztőségünkbe érkezett külső információk szerint baleset történt a Szepesi utcában: egy autó nekihajtott az egyik kerítésnek.

Megkeresésünkre a mentőktől azt a választ kaptuk, hogy a helyszínre a mentőegységet egy idős férfi rosszullétéhez riasztották, de sajnos az újraélesztési kísérlet ellenére sem sikerült az életét megmenteni. 

Fontos megjegyezni, hogy az eddigi információk alapján nem sikerült megerősíteni, hogy a gépjármű valóban a kerítésnek hajtott volna, és ennek eredményeként következett be a tragikus baleset. Ebben a kérdésben további információkra és hivatalos megerősítésre várunk a rendőrségtől, akik – szintén külső információ szerint – jelenleg is a helyszínen tartózkodnak és vizsgálják az eset körülményeit. 

Ha kapunk újabb, pontosabb információkat, cikkünket természetesen frissítjük.

Frissítés: 

Megkaptuk a rendőrségválaszát is, amelyben arról tájékoztatnak, hogy Fehérvár Öreghegy városrészében egy férfi - miközben gépkocsijával tolatást végzett - rosszul lett, ezért a jármű egy oszlopnak ütközött.

"A férfin a mentőszolgálat munkatársai már nem tudtak segíteni, a helyszínen életét vesztette" - írta levelében a rendőrség szóvivője.

A haláleset körülményeit a Székesfehérvári Rendőrkapitányság vizsgálja.
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!