Kék hírek

2023.07.05. 16:00

Megpróbált elmenekülni a rendőrök elől egy férfi Ercsiben

A gárdonyi rendőrök elfogták azt a 32 éves férfit, aki megkísérelte elkerülni a közúti ellenőrzést.

Forrás: police.hu

A járőrök Ercsi belterületén, a Szent István úton lettek figyelmesek egy rendszám nélkül közlekedő Volkswagen típusú személyautóra július 4-én kora délután. A hiányosság okát az egyenruhások is szerették volna mielőbb megtudni, ezért ellenőrzés céljából a gépjárművet és annak sofőrjét megkísérelték megállítani. A járművet vezető férfi nem osztotta a járőrök elképzelését, és kivonva magát a rendőri intézkedés alól sebesen elhajtott a helyszínről. A rendőrök nyomban utánaeredtek, majd néhány perccel, valamint egy-két utcával arrébb utolérték és elfogták a rebellis sofőrt, akiről megállapították, hogy nem rendelkezik vezetői engedéllyel és az Érdi Járásbíróság eltiltotta a járművezetéstől. A szabálytalanságok sora ezzel azonban még korántsem ért véget, hamarosan ugyanis arra is fény derült, hogy az általa vezetett személyautó sem érvényes kötelező biztosítással, sem műszaki vizsgával nem rendelkezik, és azt korábban már kivonták a forgalomból.

Az ercsi illetőségű férfit a járőrök előállították a Gárdonyi Rendőrkapitányságra, és az elkövetett jogsértések miatt büntető-, valamint szabálysértési eljárást kezdeményeztek vele szemben. - írja a police.hu.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!