Legyél Te is határvadász!

2023.07.03. 14:30

Folyamatos a határvadász toborzás Fejérben is

A rendőrség munkatársai ezen a héten is több településen várják az érdeklődőket.

Forrás: police.hu

A Fejér Vármegyei Rendőr-főkapitányság toborzói 2023. július 3-án Móron, a KMB Irodában, július 4-én Velencén, Gárdonyban és a Székesfehérvári SZC Árpád Technikum, Szakképző Iskola és Kollégium pályaorientációs napján, továbbá július 6-án Dunaújváros belvárosában, július 7-én pedig a bicskei piacon várják személyesen a határvadász szolgálat iránt érdeklődőket. Kollégáink tájékoztatást adnak a Készenléti Rendőrség Határvadász Ezredébe történő jelentkezés feltételeiről, a felvételi eljárás menetéről, valamint a határvadászokra váró feladatokról.   

A szerződéses határvadászképzéssel kapcsolatosan bővebb tájékoztatás elérhető a https://www.police.hu/szerzodeses-hatarvadasz-kepzes oldalon.

Legyél Te is Rendőr Facebook oldalon folyamatosan frissülő tartalmak segítik a leendő határvadászokat abban, hogy minél szélesebb körben megismerkedhessenek a határvadász hivatással.

A képzésekkel kapcsolatban forduljanak bizalommal a Fejér Vármegyei Rendőr-főkapitányság Humánigazgatási Szolgálatához, vagy bármely rendőrkapitányság, rendőrőrs munkatársaihoz.

Forrás: police.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!