Toborzás

2023.06.12. 17:00

Érdekel a határvadászat? Téged keresnek Fejér több pontján is!

A Fejér Vármegyei Rendőr-főkapitányság továbbra is várja a határvadász hivatás iránt érdeklődőket.

Forrás: police.hu

A police.hu tájékoztatása alapján a Fejér Vármegyei Rendőr-főkapitányság toborzó csoportjának munkatársai  2023. június 12-én Martonvásáron, míg június 14-én Fehérvárcsurgón, a Dózsa György utcában, Dunaújvárosban, a Béke körúton, valamint Székesfehérvár belvárosában várják a  határvadász szolgálat iránt érdeklődőket. A rendőrség munkatársai az egyes helyszíneken személyes nyújtanak tájékoztatást a jelentkezés feltételeiről, a felvételi eljárás menetéről és a határvadászokra váró feladatokról.

A képzéssel kapcsolatban online az alábbi linken informálódhatnak. A Legyél Te is Rendőr Facebook oldalon folyamatosan frissülő tartalmak segítik a leendő határvadászokat abban, hogy minél szélesebb körben megismerkedhessenek a határvadász hivatással.

A képzésekkel kapcsolatban forduljanak bizalommal a Fejér Vármegyei Rendőr-főkapitányság Humánigazgatási Szolgálatához, a vármegye valamennyi rendőrkapitányságának, rendőrőrsének munkatársaihoz, illetve a rendőrség honlapján is megtalálnak minden fontos információt a jelentkezéshez.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!