Frissen Fejérből

2023.05.04. 12:01

Lassítás nélkül, a zebrán gázoltak el egy gyermeket Bicskén

A baleset körülményeit a Bicskei Rendőrkapitányság vizsgálja.

police.hu

Forrás: police.hu

Közúti baleset gondatlan okozásának vétsége miatt folytat a Bicskei Rendőrkapitányság eljárást azzal a 69 éves bicskei lakossal szemben, aki 2023. május 03-án reggeli órákban Bicske belterületén, a Szent István úton található kijelölt gyalogos-átkelőhelyen szabályosan átkelő 14 éves lányt lassítás nélkül ütött el. 

Az elsődleges adatok szerint a fiatal az ütközés következtében súlyos, életveszélyes sérüléseket szenvedett. Őt a mentőszolgálat munkatársai kórházba szállították.

Forrás: police.hu

Az eset körülményeit a Bicskei Rendőrkapitányság vizsgálja.

Forrás: police.hu

A Fejér Vármegyei Rendőr-főkapitányság az alábbiakra hívja fel a közlekedők figyelmét:

  • Az autósok fokozottabb figyelemmel és óvatossággal közelítsék meg a kijelölt gyalogos-átkelőhelyeket, valamint az olyan területeket, ahol bárki az úttestre léphet! 
  • A gépjárművezetők körültekintően, előzékenyen és a szabályokat, a közúti jelzőtáblák figyelmeztetéseit betartva közlekedjenek!
  • A gyalogosok – mielőtt az úttestre lépnek – mindig legyenek körültekintőek, és győződjenek meg arról, hogy biztonságosan át tudnak kelni az úton anélkül, hogy veszélyhelyzetbe kerülnének!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!