Frissen Fejérből

2022.10.18. 16:38

Többen is megsérültek a perkátai frontális karambolban

Egy személygépkocsi és egy tehergépkocsi ütközött frontálisan.

police.hu, KZ

Illusztráció

Forrás: pixabay.com

Közúti közlekedési baleset történt 2022. október 18-án 16 óra körül a 62-es számú főút 6-os kilométerszelvényében, Perkáta és Pálhalma közötti szakaszon, ahol egy tehergépkocsi és autó ütközött frontálisan. Jelenleg az érintett szakaszon teljes útlezárás van érvényben, a járművezetők a baleset helyszínét a 6-os számú főúton, Adony irányába tudják elkerülni - tájékoztat a rendőrség. 

Forrás: police.hu

Frissítés

Amint arról korábban a rendőrség beszámolt, személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt 2022. október 18-án 16 óra körül a 62-es számú főút 6-os kilométerszelvényében, Perkáta és Pálhalma közötti szakaszon.  Azóta újabb információk láttak napvilágot. A police.hu késő esti beszámolója szerint, a rendelkezésre álló adatok alapján egy személygépkocsi közlekedett Dunaújváros irányából Perkáta irányába, amit egy 45 éves perkátai nő vezetett. Haladása során –eddig ismeretlen okból- az úttestről a jobb oldali útpadkára hajtott, majd a jármű az úttestre visszatérve áttért a szemközti sávba, ahol frontálisan összeütközött a vele szemben szabályosan közlekedő tehergépkocsival, ezt követően az főút melletti árokba borult. A járműben utazó három kiskorú fiú és a gépkocsivezető a baleset során megsérült, őket a mentők kórházba szállították. Az eset bekövetkezésének körülményeit a Dunaújvárosi Rendőrkapitányság, szakértő bevonásával vizsgálja – olvasható a rendőrségi közleményben

Fotó  a helyszínről:

Forrás: police.hu

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!