Frissen Fejérből

2022.10.14. 11:01

Két kerékpáros ütközött össze Mezőszilason, a vétlen sérült meg

Közlekedési balesetek helyszínén intézkedtek a rendőrök Mezőszilason és Kincsesbányán.

Police.hu

Forrás: police.hu

Két kerékpáros ütközött össze 2022. október 13-án reggel Mezőszilason - tudtuk meg a police.hu-tól. A helyszínelés adatai szerint egy 61 éves helyi lakos haladt kerékpárjával a Németh László utcában, majd a Zárda utcai kereszteződésben balra kívánt kanyarodni. A manőver során azonban az „Elsőbbségadás kötelező!” jelzőtábla utasítása ellenére nem biztosított  elsőbbséget a Zárda utcából jobbra kanyarodó biciklisnek, és azzal összeütközött. A vétlen kerékpáros megsérült. A baleset körülményeit a Sárbogárdi Rendőrkapitányság vizsgálja.

Személyi sérüléssel járó közlekedési baleset történt 2022. október 13-án este Kincsesbánya belterületén. Egy autós Iszkaszentgyörgy irányából haladt a 8202-es számú úton, mikor figyelmetlensége miatt elvesztette uralmát a jármű felett, lehaladt az úttestről és az árokba csapódott, ahol felborult. A baleset során egy utas megsérült, őt a mentők kórházba szállították. Az eset körülményeit a Móri Rendőrkapitányság vizsgálja.

Felhívjuk a járművezetők figyelmét, hogy a közúti közlekedés szabályait maradéktalanul betartva, az időjárási és útviszonyoknak megfelelően, kellő figyelemmel és körültekintéssel közlekedjenek!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!