Ráijesztett a takarító édesanyára

2022.08.17. 15:30

Szikrázások közepette lehelte ki a lelkét a piros kisördög

Ha létezne az egykori iparcikkek olimpiája, akkor az örök kedvenc – a Rakéta porszívó mellett –, a Siemens Super 511 electronic is bizonyára előkelő helyen végezne rajta. Egy ilyen típusú, közel 30 éves tűzpiros öreg masina, nagy hörgések és szikrázások közepette lehelte ki a lelkét kedden délután a Szedreskerti lakónegyedben. Sikerült megszólaltatnunk az ott lakót, aki elmesélte, mi is történt pontosan.

Kecskés Zoltán

A porszívó volt a ludas - kisebb ijedséget okozott a szikrázó és füstölő masina

Forrás: Olvasó

– Egy szemvillanás alatt történt... Végeztem az ilyenkor szokásos délutáni takarítást, porszívózást. Bedugtam, bekapcsoltam, majd egy furcsa zaj után még szikrázott egyet – ekkor gyorsan lekapcsoltam –, és elkezdte okádni füstöt magából. Kilehelte a lelkét szegényke – meséli Fogas Zsuzsanna, aki hozzátette igen ijesztő volt, mivel a kétéves kisfia a közelben volt.

– Nyilván megijedtem, mivel a gyerekem is ott volt közvetlenül, de igyekeztem higgadt maradni. Lekapcsoltam a porszívót és rögtön kimentem a lépcsőházba a főkapcsolót is lenyomni, majd hívtam segítséget. A tűzoltók hőkamerával megállapították, hogy a konnektorral nincs baj, a piros, zajos kisördög – amit egyébként nagyon szerettünk – lett zárlatos és ez okozta a tüzet. Szerencsére nagyobb baj nem történt és az "öreg barátunk" is még itt van velünk, de délután elmegyünk és megvesszük fiatalabb kollégáját. Köszönöm, aki aggódott, minden rendben van! – osztotta meg Zsuzsanna portálunkkal a gondolatait.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!