Koronavírus Fejérben

2021.04.18. 09:00

Illegális Fejér megyei házibulik nyomában – A rendőrség válaszolt

Több mint egy éve élünk a koronavírus-járvány árnyékában és rengeteg mindenről le kell mondani jelenleg, hogy aztán visszatérhessen az életünk a normál kerékvágásba.

feol.hu

Fotó: Pixabay

Ide tartoznak a közösségi események, koncertek és bulik is. Sok fiatal számára okozhat nehézséget, hogy nem tud találkozni a barátaival, nem tudnak kikapcsolódni hétvégente és ingerszegény környezetben élnek. Vannak akik türelmesen várnak a pillanatra, míg biztonságban megnyithatnak a szórakozóhelyek, ám biztosan akadnak olyanok is, akik a házibuli mellett maradnak, és bizony jóval többen tartózkodnak olykor egy-egy eseményen mint 10 fő.

Megkerestük a rendőrséget, hogy találgatások helyett pontos információval szolgáljanak azzal kapcsolatban, kellett-e intézkedniük illegális házibuliknál Fejér megyében az elmúlt időszakban. Megkeresésünkre az alábbi választ adták:

- Az elmúlt időszakban a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén egy esetben történt intézkedés rendezvény miatt. Az esemény következményeként közigazgatási hatósági eljárás került lefolytatásra.

Reméljük ez az jelenti, hogy a Fejér megyei fiatalok valóban ilyen tudatosak és kivárják azt, amíg biztonságban szórakozhatnak...

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!