gyilkosság

2021.03.07. 11:05

Brutális kettős emberölés Kislángon (frissítve)

A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság nyomozói a bejelentéstől számított egy órán belül elfogták a feltételezett elkövetőt.

police.hu, V. Varga József

Fotó: Pesti Tamás / Fejér Megyei Hírlap

Döbbenet uralkodott el a településen, ahol vasárnap reggel holtan találtak egy idős házaspárt. A feltételezett elkövetőt hamar elkapta a rendőrség. A pletykák szerint csak egy sonkát akart lopni, de tetten érték.

A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába 2021. március 7-én 6 óra 45 perckor érkezett bejelentés arról, hogy egy férfi hiába kereste Kislángon ismerősét, ezért otthonához ment, ahol a földön vérnyomokat talált. A kiérkező rendőrök a helyszínen egy nő és egy férfi holttestét találták meg, és már a helyszínen megállapították, hogy halálukat idegenkezűség okozta.

A széleskörű adatgyűjtésnek köszönhetően a nyomozók egy órán belül elfogták az emberöléssel gyanúsítható 26 éves férfit, aki ellen emberölés bűntett miatt eljárást indítottak. A helyszíni szemle és a nyomozati cselekmények még folyamatban vannak – írja a police.hu.

Fotó: Pesti Tamás / Fejér Megyei Hírlap

Rumpler Tibor polgármester a településen eluralkodó döbbenetről számolt be lapunknak, amikor telefonon elértük. A gyilkosság áldozatául esett jóravaló – így fogalmazott a faluvezető –, idős házaspár a Szabadság utcában élt, a feltételezett elkövetőt ő nem ismeri. Az üggyel kapcsolatosan más egyebet nem tudott elmondani.

A ház udvarán egy ponyva takarta el a helyszínelést, itt feküdt legalább az egyik áldozat
Fotó: Pesti Tamás / Fejér Megyei Hírlap

Frissítés

Legfrissebb, meg nem erősített információnk szerint a házaspár betörésen érte tetten az illetőt, aki menekülés helyett megtámadta és brutálisan megölte őket. A helyszínelés még a déli órákban is tartott, az utcát a rendőrség lezárta, kizárólag csak az ott lakók mozgását engedélyezték, engedélyezik.

A Bors a deltahirek.hu információira hivatkozva azt írta, a házaspár sonkalopás közben érte tetten a gyilkost, aki nem habozott, azonnal a két idős emberre támadt. Úgy tudják, az elkövető vascsövet, kést és baltát is használt a bűncselekmény elkövetéséhez.

Egyiküket szinte feldarabolta, majd a holttesteket egy aknába dobta.

Információnkra a rendőrség nem kívánt reagálni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!