tűzeset

2021.02.20. 17:39

Teljes terjedelmében égett egy hétvégi ház Fehérvárcsurgón péntek éjszaka

A tűzeset Fehérvárcsurgó külterületén, az Urak szőlője dűlőn történt.

Bodajk ÖTE, Katasztrófavédelem

Fotó: Kiss Balázs, Bodajk ÖTE

A székesfehérvári hivatásos, valamint a bodajki és a fehérvárcsurgói önkéntes tűzoltók oltották el a lángokat. A Bodajki Önkéntes Tűzoltó Egyesület beszámolója szerint pénteken este tíz óra előtt négy perccel kaptak riasztást, miszerint a Fehérvárcsurgón egy épület lángokban áll.

Fotó: Kiss Balázs, Bodajk ÖTE

Az egyesület tagjai a riasztástól számítva hat perc múlva megkezdték a vonulást, és a helyszínre első kiérkező tűzoltó egységként nekiláttak a felderítésnek. Egy hétvégi ház teljes terjedelmében égett, az áramtalanítás után egy sugárral kezdték meg a tűz oltását, valamint a szomszédos épületek védelmét. A fehérvári hivatásos és a fehérvárcsurgói önkéntes tűzoltókkal közösen több órás munkával, a tüzet három vízsugárral és kézi szerszámokkal fékezték meg. Az épületből egy PB gázpalackot is kihoztak, mely a kiérkezésük előtt felrobbant. Szerencsére személyi sérülés nem történt.

Fotó: Kiss Balázs, Bodajk ÖTE

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!