meggyújtani már nem tudta

2020.06.28. 15:12

Bíróság előtt felelhet az öt emberre benzint öntő székesfehérvári nő

A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság befejezte az ügy vizsgálatát, amelyet több ember sérelmére elkövetett emberölés kísérlete miatt folytatott egy 59 éves nő ellen.

police.hu

Ahogy arról korábban beszámoltunk, 2019. szeptember 22-én 9 óra körül Székesfehérváron, egy áruház előtt, rövid szóváltást követően többen összeverekedtek, melynek során egy személy megsérült. A dulakodást sikerült a helyszínre érkező rendőri egységeknek rövid időn belül megfékezni, akik helyreállították a közrendet, és hat főt állítottak elő a Székesfehérvári Rendőrkapitányságra.

Az eset vizsgálata során a nyomozók a térfigyelő kamerák elemzése közben, valamint az ügyben folytatott adatgyűjtések alapján állapították meg, hogy a szóváltásba keveredett, majd dulakodó személyek közül egy nő benzinnel több másik embert locsolt le, közben azt kiabálta, hogy „felgyújtalak, meghalsz”. Az üzemanyagot felgyújtani azonban nem tudta, mert a kezéből az öngyújtót egy másik nő kirúgta.

A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság nyomozói az 59 éves nővel szemben több ember sérelmére elkövetett emberölés kísérlete miatt folytatott ügy vizsgálatát a napokban befejezték, és az iratokat az ügyészségnek átadták – tájékoztat honlapján a rendőrség.

https://www.feol.hu/kek-hirek/helyi-kek-hirek/tobb-szemelyt-benzinnel-locsolt-le-egy-no-a-fehervari-tomegverekedesben-3294138/

https://www.feol.hu/kek-hirek/helyi-kek-hirek/benzinnel-tamadt-haragosaira-az-ugyeszseg-inditvanyozta-a-letartoztatasat-3296490/

https://www.feol.hu/kek-hirek/helyi-kek-hirek/egy-honapra-letartoztattak-a-benzinnel-locsolo-not-3297021/

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!