egy égő gyertyát is ott hagyott

2019.01.02. 18:26

Szilveszter napján betört egy mezőszentgyörgyi lakóházba és kilyukasztotta a gázvezetéket

A Székesfehérvári Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya közveszélyokozás bűntett kísérletének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást egy 47 éves lepsényi lakos ellen.

police.hu

A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján a gyanúsított 2018. december 31-én 5 óra és 13 óra 30 perc közötti időben egy mezőszentgyörgyi lakóházba behatolt, majd a fürdőszoba falára felszerelt gázkészülék gázvezetékét kilyukasztotta, a gázömlés közelébe pedig égő viaszgyertyát helyezett el. A helyiségben detonáció következett be, mely a mennyezetet is megrongálta. Az ingatlan lakója hazaérkezésekor erős gázszagra lett figyelmes, ezért azonnal elzárta a gázcsapot és bejelentést tett a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság ügyeletére.

Fotó: police.hu

A rendőrök a széleskörű adatgyűjtést követően egy napon belül azonosították a feltételezett elkövetőt, akit elfogtak, a rendőrkapitányságra előállítottak. A férfit gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe vették.

A nyomozók az esettel összefüggésben előterjesztést tettek a lepsényi lakos letartóztatásának indítványozására – írja a police.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!