közokirat-hamisítás

2018.07.13. 09:48

Csalót fogtak a sárosdi buszon

Az elmúlt 24 óra eseményei.

police.hu

Székesfehérváron, a Horvát István utcában ellenőriztek a rendőrök 2018. július 12-én délelőtt egy Opel típusú személygépjárművet és az azt vezető helyi lakost. A járőrök az intézkedéskor megállapították, hogy a 18 éves férfit korábban a Székesfehérvári Rendőrkapitányság eltiltotta a járművezetéstől, ezért elfogták, a rendőrkapitányságra előállították, majd szabálysértési őrizetbe vették. Az ügyben járművezetés az eltiltás hatálya alatt szabálysértés elkövetése miatt indult eljárás.

Székesfehérváron, a Seregélyesi útra kértek rendőri segítséget 2018. július 12-én este, mivel egy Sárosd felől közlekedő helyközi autóbuszjáraton utazó 39 éves sárbogárdi lakos más személy nevére kiállított igazolvánnyal vett igénybe utazási kedvezményt. A helyszínre érkező járőrök a férfit elfogták, a Székesfehérvári Rendőrkapitányságra előállították, ahol közokirat-hamisítás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!