Helyi időjárás

2020.03.08. 07:01

Enyhe, napos idő várható Fejérben

Székesfehérvár hőmérséklete 8 / 12 fok között alakulhat.

Fotó: pixabay.com

A felhők közül hosszabb-rövidebb időre mindenhol kisüt a nap, de időnként elszórtan egy-egy rövid ideig tartó futó zápor kialakulhat.

 

Az északi-északnyugati szelet többfelé kísérhetik élénk lökések. Hajnalban -2 és +4, délután 8 és 12 fok között alakul a hőmérséklet.

Nem lesz front térségünkben.

HÁROMNAPOS ELŐREJELZÉS:

Hétfőn eleinte sok napsütésre van kilátás, délután már több felhő lehet az égen, majd este nyugatra kisebb eső érkezhet. Északnyugaton megélénkülhet a délies szél. Hajnalban többfelé kialakulhat gyenge fagy, délután 8-13 fok várható.

Kedden napos és felhős időszakok váltakoznak majd, viszont csak egy-egy helyen lehet jelentéktelen csapadék. Helyenként élénk lehet az északnyugati szél. A legmagasabb hőmérséklet 10 és 15 fok között alakul.

Szerdán kezdetben helyenként kialakulhatnak futó záporok, majd délután már csak egy-egy helyen, és ekkor már sokfelé számíthatunk hosszabb napos időszakokra is. Feltámad a nyugati-délnyugati szél. 10 és 20 fok között alakul a csúcshőmérséklet

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!