Mostantól hivatalos

2020.12.17. 07:00

Együttműködési megállapodást írt alá a szabadbattyáni LogSol Kft. és a Fővárosi Vízművek

Egy évek óta tartó kapcsolat szorosabbra kötését jelenti ez a stratégiai egyezség. A két társaság korábbi sikeres projektjei után döntött úgy, hogy formálissá teszi az eddig is jól működő közös munkát. A cél a piaci pozíciók erősítése hazai és nemzetközi színtéren egyaránt.

S. Töttő Rita

Kovács Tamás, Kovács Krisztina, valamint Paksi Piroska és Csörnyei Géza írta alá az együttműködést Fotó: Pesti Tamás / Fejér Megyei Hírlap

Az alternatív villamosenergia-­szolgáltatás piacán vezető szerepre törő szabadbattyáni kft. szerdán együttműködési megállapodást kötött stratégiai szövetségesével, a Fővárosi Vízművekkel. A hosszú évek óta jó kapcsolatot ápoló felek korábban már több projektben is együttműködtek. Kovács Tamás, a szabadbattyáni társaság vezérigazgatója elmondta: nemzetközi piacon, Indonéziában vettek részt közösen egy nagy volumenű, sikeres vízügyi beruházásban, ám a közös munka hosszú távú lehetőségei miatt tartották fontosnak a megállapodás aláírását.

Szem előtt tartják a vevői igények maradéktalan kiszolgálását

– Stratégiai partnerünk vízügyi beruházásai során – cégünkhöz hasonlóan – kiemelten szem előtt tartja a vevői igények maradéktalan kiszolgálását, a minőséget, a biztonságot – ehhez tudunk mi hozzájárulni magas minőségű, magyar gyártmányú energiaszolgáltató berendezéseinkkel – hangsúlyozta Kovács Krisztina ügyvezető, hozzátéve, hogy reméli, a most aláírt megállapodás megerősíti a felek kapcsolatát. – A jövőben számos hasonlóan sikeres, projektalapú együttműködést remélünk, bizonyítva ezzel a hazai szervezetek összefogásának sikerét, és azt, hogy eredményesek tudunk lenni határainkon túl is.

Kovács Tamás, Kovács Krisztina, valamint Paksi Piroska és Csörnyei Géza írta alá az együttműködést
Fotó: Pesti Tamás / Fejér Megyei Hírlap

A megállapodás létrehozásának nem titkolt célja a két társaság versenyképességének növelése, piaci pozícióik erősítése a közös munkák, projektek során. A stratégiai szövetség fontosságát hangsúlyozta Csörnyei Géza, a Fővárosi Vízművek Zrt. üzemeltetési igazgatója is, aki Paksi Piroskával, a vízművek értékesítési és ügyfélszolgálati igazgatójával együtt írta alá a megállapodást, melyet másik oldalról Kovács Tamás vezérigazgató és Kovács Krisztina ügyvezető szignózott.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában