Még egy utolsó nagy kaland

2024.06.21. 13:00

Véget ér a varázs Nagykarácsonyban

Az idei levendula szezonunk a végső fejezetéhez közeledik, hétvégén azonban még várunk mindenkit egy utolsó nagy kalandra! – mondta a FEOL-nak lelkesen a Nagykarácsonyi Tündérkert megálmodója. A hőségben párakapuval és frissítő limonádéval is készülnek az érdeklődőknek.

Kecskés Zoltán

Még egy utolsó tánc, egy utolsó mosoly a hétvégén 9 és 20 óra között.

Fotó: Nagykarácsonyi Tündérkert

Lila tenger, amíg a szem ellát – egyszerűen még mindig mesebeli látványt nyújt a nagykarácsonyi levendulás így június vége felé. Kicsit fájó belegondolni, hogy a valóságos kis lila oázis idei története hamarosan véget ér, pedig így van! A szokatlanul korán érkezett meleg időjárás miatt, hamarabb kezdődött, de korábban is lesz vége a levendula szezonnak. Mint megtudtuk, a nagy hőségben kezd elvirágozni, és emiatt mielőbb le kell aratni, hogy megmaradjon az olajtartalma.

– Mindig egy picit szomorú vagyok, amikor véget ér ez az időszak, de ugyanakkor boldog is, hiszen idén is sikerült felejthetetlen élménnyel kedveskedni látogatóinknak. Sok újdonsággal készültünk: átrendeztük a vendégházat, bővítettük a játszóteret, a kiváló fotók elkészítését szem előtt tartva, pedig számos kiegészítő kellékkel gazdagodott a készletük. A makramé angyalszárnyunk nagyon bejött a látogatóinknak, így nem csak varázslatos, de angyali képek tucatjai készült el. A belépő árát (egy mosoly) mindenki duplán megfizette, érkezéskor és távozáskor is megvolt a vigyor.

Párakapuval és hűsítő limonádéval védekeznek a hőség ellen.
Fotó: Nagykarácsonyi Tündérkert

Jövő héten aratunk, de előtte még a hétvégén belevágunk még egy utolsó nagy kalandba! Meghosszabbított nyitvatartással (9:00- 20:00 óráig),  párakapuval és hűsítő limonádéval várjuk a családokat, párokat! – nyilatkozta Boni Linda, a hely megálmodója.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában