„Önként, együtt, egymásért!”

2023.12.30. 17:00

Kerek évfordulót ünnepel a Kincsesbányai Polgárőrség

A napokban ünnepelte fennállásának harmincadik évfordulóját a Kincsesbányai Polgárőrség. Szinte az évfordulóval egyidőben történt: egy pályázati lehetőségnek köszönhetően új elektronikai eszközökkel gazdagodott a szervezet.

Héjj Vivien

Három évtizede álltak a helyiek szolgálatába Kincsesbánya polgárőrei

Forrás: Kincsesbányai Polgárőrség

Fennállásának kerek, egészen pontosan harmincadik évfordulóját ünnepelte a napokban a Kincsesbányai Polgárőrség, melyről közösségi felületükön is hírt adtak. A jeles alkalom apropóján köszöntötték Tóth-Bencze József és Polczer János polgárőröket, akik már az alapítás óta részt vesznek a helyi polgárőrség munkájában, s máig erősítik a csapatot.

Ugyancsak örömhír az önkéntesekből álló szervezet számára, hogy a Magyar Falu Program „Földön, égen Kincsesbányáért!” pályázattal elnyert mintegy 1,5 millió forintból új eszközök beszerzésére nyílt lehetőség. A támogatásból egy profi drón, egy éjjellátó készülék és további informatikai eszközök segítik a helyi polgárőrök munkáját.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában