Csatlakozzanak!

2023.09.12. 09:00

Több településen is várják a nordic walkingozni vágyókat - íme a részletek!

Fejér számos településén csatlakozhatnak a szeptemberben indult nordic walking foglalkozásokhoz az érdeklődők: Agárdon, Csákváron, Móron, Rácalmáson és Seregélyesen is várják az oktatók az egy órás programok résztvevőit.

S. Töttő Rita

Fotó: Szövetség

A Fejér Megyei Szabadidősport Szövetség szervezésében öt településen is csatlakozhatnak a mozogni vágyók a nordic walking programokhoz, árulta el a feol.hu-nak Parall Bálint, a szövetség elnöke.

A nordic walking egészséges, óvatos mozgásforma, amelyet idősek is bátran kipróbálhatnak. A Fejér Megyei Szabadidősport Szövetség ezt a méltán kedvelt sportot népszerűsíti őszi programjaival, melyeket Fejér vármegye számos pontján megtart, nordic walking oktatók segítségével.

Agárdon október 31-ig tartanak a foglalkozások, mégpedig minden kedden 17 órától. Ebben az időpontban várja a gyülekezőket a parkerdő parkolónál lévő sorompó előtt Fodor Emese oktató. A gyalogláshoz botokat is ő biztosít, érdeklődni a részletekről a [email protected] címen lehet.

Csákváron október 27-ig, kéthetente vannak foglalkozások péntekenként. A csákváris kastélypark 2-es bejárata elől indulnak a túrák 16 órakor. A gyalogláshoz botokat biztosít Czinkóczkiné Galambos Gyöngyi oktató, aki a 06-30-494-8049-es telefonszámon érhető el.

Fotó: Szövetség

Móron hosszabb ideig, november 25-ig lehet nordic walkingozni Akkermann Ferencnével, aki kéthetente szombatonként 10 órakor indul csoportjával a Wekerle Sándor Szabadidő Központ főbejárata elől. Az oktató itt is biztosítja a botokat a résztvevőknek, a részletekről a 06-30-749-9055-ös telefonszámon lehet nála érdeklődni.

Rácalmáson is november 25-ig tartják a foglalkozásokat, mégpedig szombatonként 10 órától. A Széchenyi tér 13. előtt – botokkal - várja a nordic walkingra érkezőket Terekiné Rendes Éva oktató, mégpedig 15 perccel indulás előtt! A részletekről a 06-20-912-5263-as számon vagy a [email protected] címen ad tájékoztatást.

Seregélyesen november 19-ig nordic walkingozhatnak Karkóné Lukácsy Marianna vezetésével a résztvevők. Az oktató minden hónap 3. vasárnapján 14 órakor várja a sportolni vágyókat a Baptista Általános Iskola és AMI előtt. A gyalogláshoz a botokat ő biztosítja, érdeklődni nála lehet a részletekről a  06-30-286-2207-es számon.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában