Alig egy hónap, és becsöngetnek!

2023.08.02. 11:00

Hasznos ajándékokat kaptak a leendő elsősök Alsószentivánon

Alsószentivánon immár több éve ajándékcsomaggal köszöntik az elsős diákokat iskolás éveik megkezdésének alkalmából. Ez idén sem volt másként.

Kecskés Zoltán

Fotó: Egyesület

Az Alsószentiván Községért Egyesület örömmel számolt be közösségi oldalán a kezdeményezésről, amit ezúttal is a település önkormányzatával közösen valósított meg és Husvéth Imre polgármesterrel együtt adtak át a leendő iskolásoknak a napokban.

– Egyesületünk sikerrel pályázott, így idén is folytatódhatott ez a kedves hagyomány - a tanszereket Alsószentiván Község Önkormányzata hasznos ajándéktárgyakkal egészítette ki. Ebben az évben tíz kis elsős vette át többnyire megszeppenve, de nagy örömmel csomagját Imre Husvéth polgármester úrtól és Egyesületünk képviselőjétől a napokban. A színes tornazsákokban füzeteket, vízfestéket, ecseteket, temperát, gyurmát, színes ceruzákat, filctollakat, grafitceruzákat, radírokat, hegyezőt, korongokat, ragasztót, rajzlapokat, írólapokat, színes lapokat, zsírkrétát találhattak a kicsik. Reméljük, sikerült örömet szereznünk nekik. Vidám iskolakezdést és sok sikert kívánunk az iskolában! – olvasható a bejegyzésben.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában