Új köntösbe bújtatott programok

2023.07.20. 18:30

Falunap helyett Közösségépítő Napot tartanak Nagylókon

A megszokott falunap helyett idén Közösségépítő Napot szervez a nagylóki önkormányzat, ezzel biztosítva élményekben gazdag, tartalmas kikapcsolódást kicsiknek és nagyoknak.

Héjj Vivien

A művelődési ház környékét parkosítási munkálatok teszik még szebbé

Fotó: FMH-archív / S. Töttő Rita

– Településünk önkormányzatának képviselő-testülete – egybehangzó vélemény alapján – arra az elhatározásra jutott, hogy idén nem szervez háromnapos, több millió forintba kerülő falunapi rendezvényt a nehéz pénzügyi helyzetre tekintettel – fogalmazott Tóth József, Nagylók polgármestere, aki egyúttal kiemelte, a közösségépítésnek továbbra is fontos szerepe van a településen, ezért július 29-én, szombaton Közösségépítő Nap keretében biztosítanak érdeklődésre számot adó programokat a helyieknek.

– A program keretében megszervezzük a hagyományos Utcák bajnoksága kispályás foci derbit, lesz pörköltfőző és sütiverseny. A nap második felében helyi kulturális csoportok színpadi műsorát láthatja a közönség, illetve a 2022-ben született gyermekek babafájának elültetésére és a különböző versenyek eredményhirdetésére is sor kerül – adta hírül a várható programokat a polgármester.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában