Interjú a győzelem után

2024.04.20. 09:00

Sebők Balázs: Nem levezetni jövök Fehérvárra (videó)

Péntek este a Norvégia elleni mérkőzéssel avatta fel a magyar férfi jégkorong-válogatott az Alba Arénát. A mieink a csúfos lengyelországi kiruccanást próbálták feledtetni a telt házas új csarnokban az A-csoportos ellenféllel szemben.

Bagotai Zsanett

Sebők Balázs sokszor léphet még jégre az Alba Arénában, hiszen a következő szezontól a Hydro Fehérvár AV19 csapatát erősíti majd

Fotó: Bagotai Zsanett / feol.hu

Ez sikerült, a magyarok sikerének pedig a volános Terbócs István adta meg az alaphangot, majd Papp Kristóf is hozzátett még egyet. Erre csak egy válasz érkezett a vendégek részéről, így válogatottunk sikerrel avatta az Alba Arénát. A találkozón a második sorban kapott szerepet Sebők Balázs, aki pont a közelmúltban igazolt Fehérvárra, így számára több szempontból is hazai pálya volt az Aréna.  A norvégok elleni összecsapás után a fehérváriak új támadója  a feol.hu kamerájának mesélt a vb felkészülésről, a norvégok elleni mérkőzésről, valamint a Volánhoz való igazolásáról.

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!