Sokatmondó mű

2024.02.08. 12:40

Lenyűgöző Szoboszlai Dominik új tetoválása

Szoboszlai Dominik már korábban elárulta, hogy kiskora óta nagyon tetszettek neki a tetoválások, karját azóta több fontos és számára sokat jelentő alkotás borítja.

Feol.hu

Forrás: Fotó: Törőcsik Dániel/Instagram

A Liverpool játékosa többek közt egy Steven Gerrardhoz köthető idézetet is magára varratot korábban, miszerint „a tehetség Isteni áldás, de akarat és alázat nélkül mit sem ér”, valamint több, a családjához és karrierjéhez kapcsolódó "rajzot" is felfedezhetnek a rajongók.

Ezúttal azonban egész mellkasát borító tetoválást csináltatott a Fehérvárról induló sztárfocista, amelyet a TV képernyőkről is ismert rendkívül tehetséges tetoválóművész, Törőcsik Dániel készített. Azóta az alkotó már beszélt a tetoválásról, amely Dominik karrierjének fontos állomásait jelképezi, és három napon át készült, a magyar válogatott csapatkapitány nappalijában, ahol egy egész tetoválóstúdiót berendeztek erre az időre. 

Íme Szoboszlai Dominik legújabb tetoválása:

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!