Horváth Lilla képviseli hazánkat

2023.12.04. 20:00

Újvárosi szépség nyerte a World TOP Model Hungary versenyét

A dunaújvárosi tini szépségirálynővel, Horváth Lillával nagyot fordult a világ. Alig egy évvel ezelőtt nyerte meg a Miss Hungary 2022 szépségversenyt, néhány nappal ezelőtt pedig az idén Magyarországon is debütáló World Top Model Hungary 2023 nemzeti döntőjét, így a 17 éves Dunaújvárosi lány hamarosan a Monte Carlo-ban rendezett szuperfinálén mérkőzik meg 50 ország finalistáival.

Kecskés Zoltán

A boldog győztes Horváth Lilla Fiore Tondi-val, a World Top Model elnökével.

Fotó: Miki Bemer

Az esemény több szempontból is különleges helyet foglal el a Horváth család életében, hiszen a tini-királynő, Horváth Lilla, ezúttal nővérével, Horváth Kittivel az oldalán mérettette meg magát. A hölgyek szinte olyanok, mint két tojás, édesanyjukat látva a közönség soraiban pedig már egyértelmű, hogy kitől is örökölték szépségüket.
A hazai döntő helyszínét az Aquaworld Resort, a résztvevők ruhakollekcióit a Noor Fashion a Crystal Store és a Paloma biztosította. 

20 lány között dőlt el, hogy ki képviselheti Magyarországot a Monte Carlo-ban rendezett szuperfinálén.
Fotó: Miki Bemer

A World Top Model hazai döntőjének a versenyigazgatója, Trejtnar Anita – aki egyébként a Válon él – , köszöntőjében kiemelte, hogy egy verseny akkor igazán eredményes, ha a jövőbe mutat, és elindít egy fejlődési pályán. A megmérettetésen résztvevő 20 lány pedig nem kisebb dologért szállt harcba, mint a Monte Carlo-ban rendezett szuperdöntőért.  A hölgyek fürdőruhában és nagyestélyiben is megmutathatták magukat a szakmai zsűri és a közönség előtt, miközben az est fényét Dan Miller énekes, Horváth Orsolya hegedűművész, a Souper Troupers és Erox Martini is emelte fellépéseikkel. 

Horváth család: Lilla (b) és Kitti (j) az édesanya, Nagy Heni (k) társaságában.
Fotó: Miki Bemer

Végül Horváth Lilla kapta az első helyért járó szalagot, így február 25-én ezzel több, mint 50 ország győztesével állhat egy színpadon Monte Carlóban az ünnepélyes világdöntőn. Természetesen a Horváth lányokat is megszólaltattuk az eseményt követően. A verseny győztese, Horváth Lilla elmondta, hogy boldog az eredménytől és izgalommal várja a folytatást, mert úgy érzi, hogy valami oltári klasszba csöppent. Testéve Kitti szintén elégedetten értékelt, hiszen eddig számára ismeretlen világban próbálta ki magát,de mint a FEOL-nak kiemelte, nem bánta meg: – Megérte kilépni a komfortzónámból. A modellkedés, a modellvilág rendkívül sokszínű. Ebből a színes világból kaptam egy kis ízelítőt. Jól éreztem magam a kifutón!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!