Lélegzetelállító képek

2023.08.15. 07:30

Szexi sellőként tündökölt a horvát tengerparton Dudás Patrícia

A csodaszép táncost a Fehérvár Szépe - Fejér Megyei Hírlap Királynője 2016-os versenysorozatából ismerhette meg a megye, azóta pedig táncos karrierje is meredeken szárnyal.

Kecskés Zoltán

Dudás Patrícia Horvátország egyik gyönyörű tengerpartján.

Fotó: Radnai Zoltán

A szemrevaló mátyásdombi szépséget nemrégiben Horvátországban járt, a Krk mesebeli szigetén pedig fantasztikus képek készültek róla .

– Radnai Zoltán tánctanár és fotográfus barátommal úgy döntöttünk csinálunk egy izgalmas tengerparti fotósorozatot – kezdte beszélgetésünket Dudás Patrícia, majd a részletekre is kitért:

A képek igazán tetszetősen sikerültek. Dudás Patrícia a habok között. 
Fotó: Radnai Zoltán

– Zoli régóta tervezett egy ilyen tematikájú projektet és engem kért fel rá, hiszen a táncos szakmai kapcsolaton kívül a fotózásban is szoktunk közös dolgokat megvalósítani, így örömmel mondtam igent a felkérésére. Augusztus elején úticélunk a festői Krk volt Horvátország legnagyobb szigete. Nem indult zökkenőmentesen az utazás, mert eléggé rossz idő lett azon a héten és kérdéses volt, hogy megtudjuk-e valósítani a céljainkat. Szerencsére az első nap még ugyan borús volt az idő, de második nap már kisütött néha a nap is, így semmi nem állt útjában, hogy csodálatos képekkel gazdagodjunk – magyarázza – Először a Malinska nevű település tengerpartját céloztuk meg ahol a viharos Adriai tenger kitűnő hátteret biztosított a képeknek. Izgalmas kihívás volt számomra is egyensúlyozni a köveken, miközben néha beterített egy-egy nagyobb hullám. A második sorozat a festői Stara Baska sziklás tengerpartján készült, ahol fényes napsütésben és kellemes időben sikerült fantasztikus képeket alkotnunk. Fárasztó volt számunkra, de összességében az eredmény mindent megért.

Fotó: Radnai Zoltán

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!