Road Movie

2020.07.15. 12:05

A Blahalouisiana Till Attilával közösen mutatja be Fehérvár szépségeit

Május végén jelent meg a régóta várt Éjjel a főutcán című száma a Blahalouisina lelkes csapatának, mely a Road Movie program keretén belül készült el.

feol.hu

A fehérvári kötődésű Blahalouisiana zenekar: Schoblocher Barbara, Jancsó Gábor, Mózner László, Szajkó András, Pénzes Máté, Juhász Ádám

Fotó: a zenekar

A Road Movie sorozatban olyan városokról, régiókról készítenek egy számot és hozzáillő klipet az alkotók, amelyek számukra fontosak. Schoblocher Barbara és csapata Székesfehérvárt énekelte meg csodaszép új dalukban. Ennek kapcsán készítettek el Tillával egy kisfilmet, melyben aonban nem csak a város kap szerepet. Mesélnek a zenekarról indulásáról, első koncertjükről, megmutatják a zenekar saját sörét és persze a klip forgatásáról is láthatunk néhány kulisszatitkot.

 

[embed]https://www.feol.hu/kultura/helyi-kultura/van-egy-hely-ahova-mindig-johetsz-velem-megjelent-a-blahalouisiana-uj-klipje-4023858/[/embed]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!