Krimi

2023.11.16. 12:12

A kórházból nyilatkozott a sápi vonatbaleset egyik sérültje

A szerdai balesetben hét ember könnyebben, a vétlen mozdonyvezető életveszélyesen megsérült.

MW

Fotó: MTI Fotószerkesztőség/Czeglédi Zsolt

Továbbra is életveszélyes állapotban van a Hajdú-Bihar vármegyei Sáp vasútállomásán történt vonatbaleset vétlen mozdonyvezetője – hangzott el az M1 aktuális csatorna szerda esti híradójában.

A Debreceni Egyetem szerda este azt közölte az MTI-vel, hogy a balesetet követően a Klinikai Központba öt sérültet szállítottak, közülük négy embert a berettyóújfalui Gróf Tisza István Campuson láttak el, a vizsgálatok után hárman már el is hagyhatták a kórházat, egy beteget pedig a traumatológiai osztályon kezelnek.

Az egyetem tájékoztatása szerint a Klinikai Központ Kenézy Gyula Campusára egy súlyos, életveszélyes sérültet szállítottak, akit az operációt követően az intenzív osztályon ápolnak.

A Bors csütörtökön elérte a személyvonat egyik utasát, akit szintén kórházba szállítottak.

– Kórházi kezelésben részesültem, még megfigyelés alatt tartanak – mondta a lapnak Péter. 

A cikk egy MÁV-nál dolgozó férfi információira hivatkozva azt írja, hogy a debreceni kórházba szállított mozdonyvezető egyelőre kómában van.

A Bors az Országos Mentőszolgálatot is megkereste, nekik nem volt új információjuk a mozdonyvezető jelenlegi állapotáról. A lap megkereste a debreceni kórház sajtóosztályát is, de ők a cikk megjelenéséig nem erősítették meg és nem is cáfolták a híreket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában