Krimi

2023.02.05. 13:38

Véres leszámolás Angyalföldön – ukrán üzletembert segítettek át a másvilágra

Holttest feküdt a kövezeten.

Forrás: Ripost

Fotó: Markovics Gábor

Végzetes leszámolás történt vasárnap hajnalban egy XIII. kerületi hotelben, ahol, úgy tudni, egy ukrán nemzetiségű férfi esett ki a második emeletről – derül ki a Ripost cikkéből.

A Szegedi úton található hotel már évek óta ad szállást a Budapestre érkező külföldi vendégek számára. A Ripost ottjártakor éppen helyszínelés folyt, a második emeleti ablakot, amely a belső udvarra néz, és az ablakpárkányt is hatalmas vérfoltok borították. 

Ezek és egy, a kereten jól látható véres kéznyomat is megerősíti, hogy nagy valószínűséggel nem önszántából ugrott ki a férfi. Az ablak alatt elterülő zöld füves részt is vértócsa borítja. Vélhetően tehát oda zuhant le az áldozat.

Fotó: Markovics Gábor / Forrás: Ripost

„Mi nem hallottunk semmit. Egész éjjel aludtunk, csak reggel vettük észre mi is a vérfoltokat. A rendőrök kora reggel óta itt vannak és helyszínelnek” – árulták el a hotelben elszállásolt külföldi fiatalok.

Az egyik ott dolgozó hozzátartozója elárulta, hogy egy ukrán férfi lakott a második emeleti szobában.

„Tekintettel a nyomozásra, egyelőre nem árulhatok el semmilyen információt. Azt viszont megerősíthetem, hogy a férfi meghalt” – mondta az egyik helyszínelő.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!