Bulvár-celeb

2023.08.02. 20:00

A gyönyörű magyar vívólány nem csak a páston tarol - nézze meg a legdögösebb fotóit!

Pusztai Liza az Instagramon nagy népszerűségnek örvend szexi posztjaival.

MW

Forrás: Instagram

A vívólány és társai: Márton Anna, Battai Sugár Katinka és Szűcs Luca magyar kardcsapata egymás után másodszor nyert világbajnoki aranyérmet. Legutóbb július 30-án, vasárnap a milánói vívó vb-n, ezzel egy év után a csapat sikeresen megvédte a címét - írja a Bors. 

A 22 éves Pusztai édesanyja tanácsára próbálta ki a vívást, amibe rögtön beleszeretett, a BVSC-Zugló tehetsége 16 évesen már felnőtt Európa-bajnokságon szerzett bronzérmet. 

Pusztai nemcsak a tudásával, a szépségével is kitűnik a mezőnyből, Instagram-oldalát több mint 12 ezren követik, ebben pedig pikáns fotói is szerepet játszanak.

2018-ban, 11. osztályosként lett ifjúsági olimpiai bajnok, a kadét és a junior mezőnyben világbajnoki címet szerzett, három évvel később, Tokióban részvételével a női kardválogatott először szerzett kvótát a nyári játékokra. A mostani milánói világbajnokságon szintén extravagáns szettekben mutatkozott a szabadidejében.

Liza teljesítményével a női kardcsapat már most megszerezte az olimpiai kvótát a jövő évi párizsi játékokra.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában