Bulvár-celeb

2022.11.01. 09:25

Rejtélyes üzenetet kapott a túlvilágról Molnár Anikó

Október 31-e Halloween éjszakája. Ilyenkor sokak szerint visszatérnek a szellemek az élők közé.

Forrás: TV2

Október 31-e Halloween éjszakája. Ilyenkor sokak szerint visszatérnek a szellemek az élők közé. Nem csak a jók, a rosszak is. Sőt!  A hiedelem szerint, akár belénk is költözhetnek, ha nem vigyázunk. Molnár Anikó évekkel ezelőtt vesztette el legjobb barátját, aki néhány napja megjelent álmában. Szerinte ez nem a véletlen műve. Az egykori Nagy Ő jósnőhöz fordult, a Tények Plusz kamerája előtt kérte ki Gazsi Gizi véleményét a rejtélyes álmáról - írja a Bors.

 

“Az álmodtam, hogy a barátnőmet elütöm autóval, és én ölöm meg, de ő már nem él 7 éve. Ez valamit jelenthet vagy csak egyszerűen rossz passzban voltam?”

 

– kérdezte a jósnőt.

“Ez mindenképpen azt jelenti, hogy a tudatalattidat foglalkoztatja, fontos volt a számodra, de különben most valami itt van, mert kirázott a hideg engem, végigment rajtam. Úgyhogy jelen van most egy kicsit itt, köztünk” – mondta Gazsi Gizi. A jósnő szerint ez azt jelenti, hogy Molnár Anikót a barátnője figyelmeztetni akarja.

 

Molnár Anikó mindig is hitt a spirituális dolgokban, így az égiek jeleire is oda szokott figyelni.

 

“Amikor a Zsuzsi meghalt, akkor olyan paranormális dolgok történtek a lakásomban, hogy hihetetlen. Neki volt egy óvodája, amit úgy hívtak, hogy Kiskavicsok Magánóvoda, és a halála után néhány nappal a lakásomban egy csomó kis murvakavics volt szétszórva az udvaromról. A kutyáim pedig soha nem játszottak kövekkel, kavicsokkal”

– mesélte a Tények Pluszban Molnár Anikó.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában