Nagyon romantikus

2022.10.20. 04:50

Ezzel lepte meg feleségét a házassági évfordulójukon Tilla

Büszkék lehetnek magukra, 25 éve élnek boldog házasságban.

Forrás: Ripost

Fotó: Szabolcs László

Szerda reggel a Rádió1-en Balázsék műsorában vendég-műsorvezetőként szerepelt Till Attila, aki kedden ünnepelte 25. házassági évfordulóját – írja a Ripost.  Kiderült, hogy a műsorvezető igazán romantikus lélek, meghatódott, amikor ismét meggyűrűzte Krisztát.

„Huszonöt év az ezüstlakodalom, így vettem gyűrűket is. A feleségem már kapott egyet a tizenötödikre is, neki most már három van. Nagyon megható volt, nem tudom, miért, de amikor a gyűrűt odaadtam, elérzékenyültem. 

A családdal, barátokkal elmentünk egy közös reggelire, és bár a feleségem mondta, hogy nem kell még beszédet is mondani, jólesett, hogy az egészben volt valami nagyon jó érzés” – kezdte élménybeszámolóját Tilla, aki ennyi év után is szereti meglepni Krisztát.  

 

„Nem tudott semmiről, de én ebben is régimódi vagyok. Szerintem egy férfi kérje meg a nő kezét... 

 

Ezért is vettem gyűrűt, én gondolkodtam erről és szerintem ezzel nincs semmi baj” – árulta el a műsorvezető, aki az esküvőjükről is megemlékezett az adásban, és azt is elkottyintotta, nem tartja kizártnak, hogy hamarosan évfordulós bulit tartanak.

„Gondolkodtunk bulin, de az még nem állt össze, hogy hány embert kell meghívni. Soha nem tudjuk eldönteni, hogy tíz embert kéne elhívni vagy százat. Majd az elmélkedéssel elmegy egy hónap és már nem hívunk senkit. Viccet félretéve, lehet, hogy lesz buli. 

Az esküvőnk viszont igazán nagy volt! Szerintem rekordnak számított, mert az országban először volt olyan esküvő, amin gírosz volt a menü. Bringával jártam, nem volt igazán pénzünk. Apám egy darabig meg sem tudott szólalni, de mondtam, hogy nem lesz vőfély sem, a haverok fognak dj-zni. Nem lagzi volt, inkább buli, de vagy százan, százötvenen voltunk, ami akkor nagyon soknak számított.

 Mindenki jól érezte magát, de hát két konyak után minden buli jó buli” – viccelődött a Sztárban sztár leszek! műsorvezetője, aki három hónap után elvette Krisztát, mert – ahogy mondta – vele már akkor is többnek, egésznek érezte magát.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában