Gazdaság

2017.05.02. 10:03

Fejér megye ad otthont az agrárgép expónak

A Hungexpo passzív, zárt kiállító teréből Mezőfalvára, egy hatalmas szántóföldre költözik az AgrárgépShow, a hazai agrárgépszektor legnagyobb expója.

B. Kiss László

Soha nem látott nagyságú szántóföldi bemutatóval: több száz kiállított géppel, közel 40 hektáron készül az I. NAK Szántóföldi Napok és AgrárgépShow – Mezőfalva. A NAK és a MEGFOSZ közös rendezvényén egymás mellett, interaktívan mutatják be május 31-én és június 1-én a szakma legújabb technológiáit és az agrárgépszektor teljes kínálatát.

A nagyszabású rendezvényen szántóföldi bemutatók is lesznek

A szántóföldi bemutatóval egybekötött kiállításon az érdeklődők munka közben láthatják, és akár maguk is kipróbálhatják a több tízezernyi lóerővel dübörgő gépeket, teljesen térítésmentesen. A központi téma idén a permetezés, de az ingyenesen látogatható rendezvényre traktor erősségi versennyel és családi programokkal is várják 8 óra 30 és 17 óra között a szervezők az érdeklődőket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!