Foci

2014.05.02. 20:35

A bronz a Vidi célja

Székesfehérvár - Az NB II. Nyugati csoportjában a Videoton FC hölgyei a már visszalépett FTC-vel játszottak volna, így pihentek a múlt hétvégén, most azonban a PVSK-t fogadják.

Ferencz Balázs

A 14. forduló eredményei: PVSK–Győri ETO FC 1-13; DAC Unió FC–PMFC 2-4; ZTE FC–Veszprém FC 2-0; Videoton FC–FTC U-19 3-0 – mérkőzés nélkül.

A 15. forduló programja: 2014.05.03. Szombat, 11.00: Veszprém FC–DAC Unió FC; 2014.05.04. Vasárnap, 13.00: Győri ETO FC–ZTE FC; Videoton FC–PVSK.

Horváth Gábor, a Videoton FC női csapatának vezetőedzője szívesen dolgozik a lányokkal.

„Szezon közben vettem át a csapatot, három-négy meccs után, és az ősz az ismerkedés jegyében telt. Nem teljesítettünk rosszul, hiszen három meccset nyertünk, a két vereségünk mellett, és a 4. helyen fordultunk. Tavasszal is hármat nyertünk és kettőt buktunk, de kialakult egy olyan gerinc a csapaton belül, amely a következő szezonban a feljutást is megcélozhatja. Nagyon fiatal a csapat, zömmel 18-20 éves lányok alkotják, két-három 30 év körüli, rutinos játékossal kiegészülve. Zömmel Fehérvár környékéről jöttek a lányok. A csapat heti két edzéssel készül a hétvégi bajnokikra. A jövőben szeretnénk megemelni az edzésszámot heti három alkalomra. - tekintett a jövőbe a Videtonnal 1985-ben UEFA-Kupa-döntőig menetelő Horváth Gábor. - Bízom benne, hogy a klub továbbra is segít minket, mert sokra hivatott az együttes. Három utánpótlásválogatott játékossal rendelkezünk, van bennük perspektíva. A Vidi hölgycsapatának nagy előnye, hogy nálunk öt ballábas futballista van, ezt még a fiúcsapatok is megirigyelhetik. A csapat egyértelmű célja a bajnoki dobogó elérése, és ez megvalósítható célkitűzés. Ehhez elengedhetetlen, hogy a hétvégén a PVSK ellen is nyerjünk. Igaz, nehéz feltörni a védelmüket, de többgólos győzelmet várok. A lányok nagyon lelkesek, és az edzettségük is megfelelő."

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!